Fable: The Lost Chapters Mod Scene
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » Fable Anniversary » Discussion » General » Trying to get Fable Explorer/Shadownet to load .fmp correctly
icon3.gif  Trying to get Fable Explorer/Shadownet to load .fmp correctly [message #70741] Mon, 06 October 2014 21:17 Go to previous message
Swagasaurus is currently offline  Swagasaurus
Messages: 17
Registered: September 2014
Pretty much I have shadownet working by not allowing it to load any files and manually loading in names.bin and then game.bin on top of that, the problem is I can't load any old .fmps even if they only mess with the game.bin file. Something like adding a weapon to your inventory or changing the hero mesh.
What is the correct load order for all the files? The ones I know FE uses are
Toggle Spoiler

Though there might be some I am forgetting.

I know names has to come before frontend or game.bin but it also looks like the effects.big was replaced by several versions of particles.bbb so something has to be changed with that also.

Trying to get this sorted so maybe we can get a tool for just Fable Anniversary and will be a lot more community friendly. Also I miss using the old exploding chicken yew bow.
 
Read Message icon3.gif
Read Message
Read Message
Previous Topic: .tng edits
Next Topic: what is your Reaction to Fable Anniversary?
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Oct 26 12:44:00 PDT 2020

Total time taken to generate the page: 0.01008 seconds